Kaarten van EDR op schaal 1:50.000

De kaarten van Edition Didier Richard zijn iets minder gedetailleerd maar bevatten een betere aanduiding van de moeilijke passages in een wandeling. Bovendien staan op deze kaarten (waar dit van toepassing is) eveneens de skitoerroutes ingekleurd. Geen toeristische informatie, maar wel staan alle hutten met duidelijke en redelijk grote iconen opgetekend. De kaarten zijn bijzonder overzichtelijk en bijzonder geschikt voor tour-wandelaars of -skiërs. Legende uitsluitend in het Frans.
De hieronder opgegeven prijzen zijn inclusief BTW.
!
9782344000434
Gewicht: g

Le GR 20 - Corse

Le GR 20 1:50.000 minikaart wandelkaart Corsica - Didier Richard

34 gram, 11,5 bij 7,5 cm: een ideale wandelkaart om mee te nemen tijdens het lopen van de roemruchte GR 20 op Corsica. Op een topografische ondergrond zijn de route en de verbindingen en varianten duidelijk ingetekend. Verder vindt u natuurlijk ook de hutten en andere voorzieningen op deze kaart terug.

The whole of the GR20 on one pocket sized light weight map. Tourist information and outdoor activities are marked on the map, GR hiking trails are all highlighted, Road and rail networks are also shown and it is compatible with GPS systems.