Nederlands

Hieronder vind je de lijst van grensoverschrijdende gidsen in het Nederlands.

De hieronder opgegeven prijzen zijn inclusief BTW.
!
90-215-3756-7
Gewicht: g
kosmos-de-kids

Kosmos Op stap met de kids in Nederland en Vlaanderen

Op stap met de kids in Nederland en Vlaanderen

Wie eropuit wil met de kinderen vindt in deze geheel geactualiseerde gids talloze inspirerende tips en ideeën. Op stap met de kids in Nederland en Vlaanderen is een unieke informatiebron voor het vinden van:

 

. verrassende uitstapjes dicht bij huis

. leuke bestemmingen vanuit het vakantieadres

. kindvriendelijke accommodatie

. geschikte locaties voor een familiereünie

. originele ideeën voor partijtjes of schoolreisjes

 

Bij de meeste locaties zijn internetadressen opgenomen. Dat is handig wanneer u bijzondere vragen heeft, maar minstens zo belangrijk is de voorpret die u zo vast samen beleeft.

 

Deze vijfde druk is niet alleen geheel geactualiseerd, maar bevat tevens veel verrassende nieuwe bestemmingen. De auteur heeft ook deze keer nadrukkelijk aan de hand van beproefde persoonlijke criteria een bijzon­dere selectie gemaakt en alleen bestemmingen opgenomen die echt iets bijzonders voor kinderen te bieden hebben. Plaatsen waar kinderen zich kunnen verwonderen, dingen kunnen aanraken, ervaren, doen en ontdek­ken. Binnen én buiten. Deze nieuwe Op stap met de kids in Nederland en Vlaanderen zorgt beslist weer voor heel veel plezier bij jong en oud!

 

Aantal blz.:  160

Formaat: 13 cm x 22 cm

Illustraties: geen

9789076080291
Gewicht: g

Campergids Europa 2013

Campergids Europa - Facile-en-Route

Met ruim 400 foto's meer en honderden GPS-coördinaten, zult u merken dat deze editie van de Campergids wéér uitgebreid is. Er wordt veel tijd en energie gestoken in het verbeteren en completer maken van de Campergids. De uitgevers gaan zelf veel plaatsen controleren. Maar zeker ook dankzij de vele enthousiaste camperaars die ons wijzigingen, foto's en nieuwe camperplaatsen toesturen, kunnen zij de gegevens actualiseren.

Beschrijvingen van camperplaatsen in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Denemarken, Spanje, Portugal, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Italië, Slovenië, Kroatië en Griekenland.

Aantal blz.: 542

9789491297519
Gewicht: g

Wandelen met Flora

Wandelen met Flora
Nick Meynen
Een koppel stelt zich een duidelijk doel: 1000 kilometer stappen van de Atlantische Oceaan naar de Middellandse Zee, langs de kamlijn van de Pyreneeën. Mét baby Flora op hun rug of aan hun zij. Onverantwoorde waanzin, of zinvol buiten de lijntjes kleuren?