Nederlands

Hieronder vindt u de lijst van de reisgidsen, die we van Portugal in het Nederlands beschikbaar hebben.

De hieronder opgegeven prijzen zijn inclusief BTW.
!
9789057674280
Gewicht: g

Portugal 100%

Reisgids 100% Portugal | Mo Media

Leuke, enigzins trendy reisgids vol illustraties over dit gebied. Echt een gids om warm te draaien en enthousiast te worden!

Portugal is meer dan alleen de rammelende tram en de zware tonen van de fadomuziek in Lissabon. Ga op ontdekkingsreis in de Sterrenbergen en de witte stadjes van Alejento. Of geniet tot diep in de nacht van drankjes en relaxte beats aan het strand van Algarve. Proef stokvis en sluit minstens één diner af met een goed glas dessertwijn uit Porto. 100% Portugal neemt je mee naar de Algarve. Alejento, Midden- en Noord-Portugal, maar ook naar de fascinerende steden Lissabon en Porto.

9789044718812
Gewicht: g

Portugal Merian Live

Portugal Merian / Deltas reisgids
Merian / Deltas reisgids is een handig reisgidsje op zakformaat met de belangrijkste bezienswaardigheden en enkele tips over wandelingen, autoroutes, uitgaan, en eten en drinken met foto?s en overzichtskaart.
9789021550169
Gewicht: g

Portugal Wat & Hoe

Reisgids Wat en Hoe Portugal | Kosmos
Kleurrijke reisgids, handig in gebruik door spiraalband. Geschreven door deskundige reisjournalisten. Met kaarten en/of stratengids en praktische aanwijzingen voor dagindeling. De informatie strekt van de belangrijkste bezienswaardigheden tot verrassende eetgelegenheden. Met tips en weetjes.