Nederlands

Reisgidsen van Australië in het Nederlands. 

De hieronder opgegeven prijzen zijn inclusief BTW.

!
9789000303021
Gewicht: g

Australië (in je rugzak)

Reisgids Australië | Unieboek Spectrum
In Australië neemt schrijver en acteur (Soldaat van Oranje, Zwartboek) Dolf de Vries u mee naar de bruisende metropolen Sydney en Melbourne; naar de stille dorpjes en de uitgestrekte verlaten vlaktes; naar de groene regenwouden op Tasmanië en de droge rode aarde in de outback; en naar de koloniale huizen in Canberra en de holen in Burra. Hij beschrijft zijn reis door dit veelzijdige land in zijn eigen, persoonlijke stijl met vooral oog voor de mensen maar ook voor de geschiedenis en cultuur. Dit boek is een feest voor wie dit land wil bezoeken, wie er al eens is geweest en wie gewoon thuis iets te weten wil komen over Australië.
97890018032135
Gewicht: g

Australië ANWB Navigator

ANWB Navigator Australië
Het grote continent ‘down under’ is een land van contrasten. Van een metropool als Sydney naar de eenzaamheid van Ayers Rock in de immense ‘outback’. Navigator Australië helpt u te bepalen wat u echt wilt zien.

ANWB Navigator heeft een gerestylde glossy uitstraling met een grote toegankelijkheid. De onderdelen Wat te zien, Wat te doen, Wandel-/autoroutes en Eten & Slapen zijn samengevoegd en overzichtelijk per plaats, wijk of regio beschreven.

- Handzaam formaat, prachtige fotografie, veel kaartwerk
- Heldere atlas en kaartcoördinaten
9789066551794
Gewicht: g

Australië Insight guide

Reisgids Australië | Insight Guide

Dé gids als het gaat om achtergrondinformatie en prachtige foto’s. Door het formaat en gewicht niet zo zeer om mee te nemen, als wel om thuis voor en na de reis uitgebreid te lezen. Kwalitatief van een hoog nivo, zeer informatief. Nederlands

De auteurs en fotografen, die in Australië wonen en werken, laten u op de bekende, onovertroffen en veelvuldig bekroonde Insight Guide-wijze kennismaken met dit boeiende continent. In de eerste hoofdstukken leest u alles over de geschiedenis, cultuur en de bevolking, waaronder de Aborigines. Vervolgens nemen de auteurs u mee op reis. Van de multiculturele steden door de eeuwenoude landschappen en van 'Ayers Rock' naar 'Het Groot Barrièrerif'. Deze hoofdstukken worden afgewisseld met thema- en wetenswaardpagina’s over onder andere 'Wijnbouw', 'Klassiek en Eigentijds' en 'Groen Australië'. De gedetailleerde kaarten en prachtige kleurenfoto’s maken deze gids compleet.

In het gedeelte 'Reisinformatie' vindt u alles over vervoer, accommodatie, restaurants, reisbenodigdheden, noodgevallen, gezondheid, toeristische tips, uitgaan, klimaat, winkelen, nuttige adressen en talloze andere wetenswaardigheden. Insight Guide Australië is hierdoor niet alleen een bron van informatie en inspiratie maar ook een bijzonder praktische reisgids.

9789020969207
Gewicht: g

Australië Lannoo

Australië
Ayers Rock - Brisbane - Cairns - Canberra - Melbourn - Sydney

Deze gids uit de `Blauwe reisgidsen`-reeks van Lannoo laat je op een erg kleurrijke manier kennismaken met de elf mooiste reisregio`s van Australie. Na een algemene inleiding en een kroniek van de Australische geschiedenis volgt een uitgebreide bespreking van de afzonderlijke regio`s, met steden en streken als Canberra, Queensland en Tasmanie. Bij elke regio krijg je een kaart, een beknopte inleiding, korte besprekingen van de bezienswaardigheden en nuttige adressen. Daarnaast kun je in de marges ook allerlei tips vinden. Het derde deel bevat drie lange autoroutes, die worden opgesplitst in kortere etappes en die afgebeeld zijn op een duidelijke kaart. Elke etappe bevat ook een routebeschrijving en een kort tekstje over wat je kan verwachten. Het boek sluit af met een alfabetische lijst met logies (met vermelding van de prijsklasse), een hoofdstuk met praktische informatie en registers op plaats- en eigennamen. Het geheel heeft een luchtige vormgeving, met een functioneel gebruik van kleuren en symbolen, en vooral erg veel beeld- en fotomateriaal. Geschikt voor een brede doelgroep.

9789047504696
Gewicht: g

Australië Marco Polo

Marco Polo reisgids Australië
Handige en overzichtelijke, kleine reisgids voor een eerste kennismaking met de vakantiebestemming. Globale uitklapkaart achterin, makkelijk binnenzakformaat.
9789021549699
Gewicht: g

Australië Wat & Hoe

Reisgids Australië Wat en Hoe | Kosmos

Een prettige reisgids in handzaam formaat. Alle belangrijke zaken worden goed beschreven, veel illustraties. Voor deze prijs een leuke gids.

Wat & Hoe-reisgidsen zijn kleurrijke reisgidsen, die door een handig formaat en een stevige ringband gemakkelijk hanteerbaar en zeer praktisch zijn. Gedetailleerde kaarten, duidelijke informatie en goede dagindelingen maken de Wat & Hoe-gidsen bijzonder populair bij jong en oud.