Nederlands

Reisgidsen over Cuba in het Nederlands.

De hieronder opgegeven prijzen zijn inclusief BTW.

!
9789038924809
Gewicht: g

Cuba Elmar reishandboek

Cuba

Met het Reishandboek Cuba ga je goed voorbereid op reis naar dit Caribische eiland. De levendige cultuur, het rijke verleden en de bezienswaardigheden worden uitgebreid beschreven. Hoewel er op toeristisch gebied geen enkele beperking bestaat, is Cuba nog steeds een zogenaamd derdewereldland. Daarom is een goede voorbereiding van je reis naar en door Cuba van groot belang. Met het Reishandboek Cuba op zak begin je goed aan je vakantie.

9789066554481
Gewicht: g

Cuba Insight Guide

Insight Guide Cuba is hierdoor niet alleen een bron van informatie en inspiratie maar ook een bijzonder praktische reisgids.
9789401440042
Gewicht: g

LannooTrotter Cuba

Cuba ed. 2017

  • voor alle individuele reizigers, jong of ervaren, die op een persoonlijke manier willen reizen.
  • voor de reizigers die houden van een pak betrouwbare informatie én een kritische noot.
  • voor de reizigers die niet alleen geïnteresseerd zijn in traditionele bezienswaardigheden, maar ook in de complete cultuur van een land of streek.
  • voor wie lekker eten en heerlijk logeren belangrijk zijn, dankzij de nauwgezette selectie van originele hotels en restaurants.

9789021564593
Gewicht: g

National Geographic Cuba

Cuba ed. 2017

Deze exclusieve reisgids met sublieme fotografie neemt u mee naar de bekende en minder bekende bezienswaardig­heden. De selectie is uniek en biedt u de kans het land te bereizen zoals dat nog nooit met een reisgids mogelijk was.

 

. Uitgebreide plaatsbeschrijvingen en diepgaande achtergrondinformatie . Speciale reportages over geschiedenis, cultuur en hedendaags leven

. Prachtige kleurenfoto's, gedetailleerde plattegronden, tekeningen en dwarsdoorsneden

. Uitgebreide praktische informatie, adressen van hotels, restaurants, winkels

. Uitgezette wandelingen en autotochten