Nederlands

Wandelgidsen van Noorwegen in het Nederlands.

De hieronder opgegeven prijzen zijn inclusief BTW.
!
9789038926254
Gewicht: g

Lofoten wandelgids

Lofoten en Vesterålen: 50 wandelingen in het rijk van de middernachtzon
In deze Nederlandstalige wandelgids staan 50 wandelroutes op de Lofoten en Vesteralen beschreven. Het zijn wandelingen van verschillend niveau (makkelijk, gemiddeld en zwaar en van 1 tot 10 uur) en er zijn kustwandelingen en bergwandelingen te maken. De routebeschrijvingen gaan gepaard met wandelkaartjes waarop de route staat ingetekend, hoogteprofielen en eventuele GPS tracks. Ook vindt u daarbij alle praktische informatie over bereikbaarheid met auto en openbaar vervoer, horeca aanwezigheid op de routes. Ook kunt u zien welke wandelroutes speciaal geschikt zijn om met kinderen te wandelen. De routegids bevat ook achtergrondinformatie over het gebied en allerhande praktische informatie over een reis naar de Lofoten en Vesteralen. Rother wandelgids Lofoten van Elmar, Nederlandstalig. 2017
9789025750725
Gewicht: g

Noorwegen Bergtochten - Dominicus Adventure

Wandelgids Bergtochten in Noorwegen | Dominicus adventure

In dit boek worden elf berggebieden beschreven: van het lieflijke Oslomarka in het zuiden tot aan de eindeloze Finnmarksvidda in het noorden. Klassiekers als Jotunheimen en Hardangervidda zijn opgenomen, maar ook minder bekende berggebieden als Sunnmore en Lyngen Alpen. Naast de uitgebreide informatie over elk gebied worden speciale tochten beschreven, zowel dagtochten als meerdaagse tochten. En er zijn tochten voor beginners en voor gevorderde bergwandelaars.

De auteur gaat gedetailleerd in op het specifieke van Noorse bergtochten, op tochtplanning en op veiligheid. Door middel van achtergrondinformatie over historie, landschap, mens, plant en dier maakt ze duidelijk dat wandelen in de Noorse bergen meer is dan een actieve vakantie houden in een bijzonder land.
De auteur / utgever:
Pieken oprijzend uit fjordenwater, gletsjers en watervallen, stenen als trollen en zon in de zomernacht. Noorwegen is een langgerekt land vol bergen met een enorme variatie. In dit boek zijn 11 berggebieden beschreven: van het lieflijke Oslomarka in het zuiden tot aan de eindeloze Finnmarksvidda in het noorden. Klassiekers als Jotunheimen en Hardangervidda zijn opgenomen, maar ook minder bekende berggebieden als Sunnmøre en Lyngen Alpen.
Van elk gebied is een uitgebreide beschrijving te vinden naast specifieke tochtbeschrijvingen, verdeeld in dagtochten en meerdaagse tochten.
Er zijn tochten voor beginnende maar ook voor gevorderde bergwandelaars. Linschooten geeft uitgebreid informatie over het specifieke van Noorse bergtochten, over tochtplanning en veiligheid. Historische achtergronden en kaders over landschap, mens, plant en dier maken het wandelen in de Noorse bergen tot meer dan een actieve vakantie in een bijzonder land.

9789038924625
Gewicht: g

Noorwegen Zuid Rother

Rother wandelgids Zuid-Noorwegen

Noorwegen is het land van ongerepte, verlaten natuur, waardoor het een paradijs voor liefhebbers van het buitenleven is. De Rother wandelgids Zuid-Noorwegen beschrijft 53 fjord- en bergwandelingen in het zuidelijke deel van Noorwegen tussen Oslo, Lillehammer en Bergen.

Zoals gebruikelijk zijn er verschillende wandelingen voor beginnende en ervaren wandelaars en is er onmisbare informatie over de streek, de bezienswaardigheden en recreatiemogelijkheden.

De betrouwbare routebeschrijvingen, gedetailleerde kaarten en hoogteprofielen zorgen voor een onvergetelijke wandelervaring.