Nederlands

Reisgidsen over de Dominicaanse Republiek in het Nederlands

De hieronder opgegeven prijzen zijn inclusief BTW.

!
Dominicaanse Rep. Wat & H
Gewicht: g

Kosmos Wat & Hoe Dominicaanse Republiek

Wat & Hoe Dominicaanse Republiek

U wilt de Domini­caanse Republiek ontdekken. Maar hoe weet u dat u het beste kiest uit de goede, de middelmatige en de slechte dingen?

Wat & Hoe Dominicaanse Republiek vertelt u waar u moet zijn. Hier vindt u het allerbeste van het land in per­fect geplande dagen bijeengebracht. Daarnaast vindt u allerlei wetenswaar­digheden over de leukste plekjes, de beroemdste bezienswaardigheden en andere niet te missen zaken - wát u moet zien, hóe u het moet zien en hoe u ellenlange wachtrijen voorkomt.

Een geslaagde reis gaat ook over eten en drinken, winkelen en uitgaan. In deze gids vindt u de beste adressen - laat u verrassen door de excellente keuze van deskundigen.

 

Aantal blz.: 192
Formaat: 12 cm x 21 cm

 

Dominicaanse republiek EL
Gewicht: g

Elmar Wereldwijzer Dominicaanse Republiek

Dominicaanse Republiek

De Dominicaanse Republiek, iets groter dan Nederland, ligt in de helderblauwe Caribische Zee. Met zijn witte stranden is het een fantastisch vakantieland, waar meer te doen is dan alleen in de zon liggen. Watersporten aan de kust bij Puerto Plata en Punta Cana zijn erg populair. Mountainbikers en wandelaars kunnen de hoogste berg van het Caribisch gebied, de Pico Duarte, beklimmen. Natuurliefhebbers kunnen hun hart opha­len bij het zoute Enriquillomeer en op het schiereiland Samana. Voor de historieliefhebbers zijn er rotstekeningen en sporen van piraten, slavernij en het verblijf van Columbus in Santo Domingo. De mengeling van Spaanse, Afrikaanse en Noord-Amerikaanse invloeden is nog duidelijk voelbaar. Merengue- en bachatemuziek hoor je op elke straathoek en carnavalsfeesten worden uitbundig gevierd. ­

 

De wereldwijzergidsen zijn door Nederlandse auteurs geschreven en ideaal voor de breed geïnteresseerde reiziger.

. Achtergronden: geschiedenis, cultuur, natuur, bevolking

. Praktische informatie: onder andere accommodatie, vervoer, restaurants, douanebepalingen, geld

. Bezienswaardigheden

. Uitgebreide woordenlijst en register

 

Aantal blz.: 294
Formaat: 12,5 cm x 21 cm