Nederlands

!
9789038924380
Gewicht: g

Gambia Reishandboek(Elmar)

Reishandboek Gambia

Auteur: Paul de Waard

Praktische en culturele reisgids met alle bezienswaardigheden

Het reishandboek Gambia geeft je veel praktische informatie en tips over dit Afrikaanse land. Naast achtergrondinformatie over de geschiedenis, de bevolking en de cultuur worden ook belevenissen van andere bezoekers aan Gambia uitgelicht. Leuk om tussen de feitelijke informatie te lezen. De bezienswaardigheden worden uitgebreid beschreven. Gambia heeft een reiziger veel te bieden en met het reishandboek Gambia op zak kun je dit Afrikaanse land gaan ontdekken.

Afrikaanse schoonheid
De kust van Gambia is van een exotische schoonheid: prachtige witte en onvervuilde stranden worden omzoomd door palmbomen. Landinwaarts kun je Afrika ontmoeten zoals dat er in de tijd van de slavenhandel waarschijnlijk heeft uitgezien. De bevolking is vriendelijk en vooral nieuwsgierig. Met een glimlach en een uitgestoken hand kun je overal terecht. Voor vogelliefhebbers en sportvissers is het land een paradijs. Veel plezier bij je ontdekkingsreis naar en in Gambia!

9789025757465
Gewicht: g

Senegal & Gambia Dominicus

Gambia Senegal Dominicus Reisgids
Een Nederlandstalige reisgids voor Gambia en Senegal is de Dominicus Reisgids. Een kleurrijke en prettige gids met veel achtergrondinformatie, foto's en kaartjes. Senegal & Gambia Dominicus reisgids, Gottmer, (2014)