Nederlands

Hieronder vindt u de lijst van de wandel- en klimgidsen, die we van Duitsland  in het Nederlands beschikbaar hebben.

De hieronder opgegeven prijzen zijn inclusief BTW.
!
9789044736465
Gewicht: g

Eifel Deltas Wandelgids

Wandelgids Eifel | Deltas

Wandelgids met duidelijke beschrijvingen van wandelroutes van een dagdeel of hele dag. De wandelingen zijn van makkelijk tot zeer zwaar, en velen zijn goed te wandelen met kinderen. Daarnaast besteed de gids veel aandacht aan natuur, cultuur, flora en fauna.

Deze gids bevat onder andere:
- Uitgebreide legenda bij de kaarten
- Gedetailleerde hoogte profielen
- Duur van de etappe / wandeling
- Informatie over waar je kunt eten en/of rusten
9789038921136
Gewicht: g

Eifel Rother wandelgids

Wandelgids Eifel; 56 Wandelingen, met GPS | Rother Elmar

De mooiste wandelingen langs heuvel en dal

Roodachtige zandsteen, speelse vakwerkhuizen, talloze burchten en kastelen, zo stelt de Eifel tussen Rijn, Moezel en de Hoge Venen zich aan de wandelaar voor. Overal ziet hij een land voor zich vol romantiek: de uit vulkanen ontstane donkere kratermeren, de lieflijke dalen van Ahr, Brohl, Kyll en Erft, de uitgestrekte hoogveengebieden van de Hoge Venen of het merenplateau van de Nordeifel, dat zich sinds lang tot een vakantie- en wandelparadijs heeft ontwikkeld. Maar de auteurs Dieter Siegers, Maria en Winand Reitz - al jarenlang enthousiaste medewerkers van de Eifel-Wanderverein - begeleiden de wandelaar ook door een land vol kunst en cultuur. Naar oude kloosters zoals de beroemde benedictijnenabdij Maria Laach, naar de historische godshuizen zoals de Kaiserdom in Aken, en interieur en omgeving van talrijke burchten van de Eifel. Hierbij strekt het palet van de wandelingen zicht uit van kortere tochten die graag door gezinnen met kinderen en ouderen worden gemaakt, tot aan de lange dagwandelingen, waarbij ook de ambitieuze wandelaar helemaal aan zijn trekken komt. Al deze uitstapjes volgen de door de Eifelvereniging uitstekend gemarkeerde en onderhouden wandelpaden. Ook de interessante gedeelten van de Eifelsteig komen aan bod. Deze Rother wandelgids bevat betrouwbare routebeschrijvingen, gedetailleerde wandelkaarten en informatieve hoogteprofielen. 56 uitgelezen wandelingen in de Eifel, de Ahr- en Moezelvallei en de Hoge Venen in Klein-Zwitserland. - Betrouwbare routebeschrijvingen - Gedetailleerde wandelkaarten - Informatieve hoogteprofielen.
9789038922348
Gewicht: g

Harz Rother wandelgids

Wandelgids Harz | Rother
Wandelen in de Harz in Duitsland. 50 prachtige wandelingen in het Nationalpark en het natuurpark Harz en in het natuurpark Kyffhäuser - tussen Goslar, Quedlinburg en Göttingen.
De Rother Wandelgids Harz bevat 50 wandelingen voor beginnende en ervaren wandelaars door berg en dal, en zijn voorzien van betrouwbare routebeschrijvingen, gedetailleerde kaarten en hoogteprofielen.
Compleet, compact en zeer populair: uitstekend gezelschap voor wandelaars die er een dag, een weekend of een weekje op uit willen trekken.
9789038923581
Gewicht: g

Münsterland Rother wandelgids

Wandelgids Münsterland (Nederlandstalig) | Rother Elmar

parklandschap tussen de Ruhr en de Rijn

9789018031282
Gewicht: g

Zwarte Woud Actief

Reisgids - wandelgids ANWB actief Zwarte Woud | ANWB
Dé reisgids voor de actieve vakantieganger. Met wandelingen, fietstochten en autoroutes. Het Zwarte Woud is een aantrekkelijk en veelzijdig vakantiegebied met dichte naaldbossen en prachtige rivierdalen. Deze gids is bedoeld voor reizigers die ter plekke een aantal dagtochten willen maken om de omgeving te verkennen. Dit kan met deze gids per fiets, te voet of met de auto. De gids begint met plaatsbeschrijvingen van alle plaatsen in het gebied die de moeite waard zijn. Vervolgens komen de 30 dagtochten aan bod. De tochten zijn voorzien van een kaartje met de lengte, duur, moeilijkheidsgraad en horecavoorzieningen. Bovendien kunnen van alle wandelingen de GPS-tracks worden gedownload.